Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

Suunto Ambit3 Peak Gebruikershandleiding - 2.5

Logboek

In het logboek worden de logs van uw vastgelegde activiteiten opgeslagen. Het maximale aantal logs en de maximale duur van een enkel log is afhankelijk van de hoeveel informatie die voor elke activiteit wordt opgenomen. Nauwkeurigheid van GPS (zie GPS-nauwkeurigheid en energiebesparing) en het gebruik van de interval-timer (zie Intervaltimer), bijvoorbeeld, hebben een directe invloed op het aantal en de duur van de logs die kunnen worden opgeslagen.

Je kunt het logoverzicht van je activiteit zien direct nadat je het vastleggen hebt gestopt of via het logboek in het startmenu.

De informatie die in het logboekoverzicht wordt weergegeven, is dynamisch: deze verandert aan de hand van factoren zoals sportmodus en of u nu wel of niet van een hartslagriem of GPS gebruik maakt. Alle logs bevatten standaard tenminste de volgende informatie:

 • naam sportmodus
 • tijd
 • datum
 • duur
 • rondes

Indien het log is voorzien van gps-gegevens bevat de logboekinvoer een weergave van de volledige routetrack en het klimprofiel van de track.

TIP:

Je kunt nog veel meer details van je vastgelegde activiteiten zien in Suunto-app.

Om de samenvatting van het log te zien nadat het vastleggen gestopt is:

 1. Houd Start Stop ingedrukt om de training te stoppen en op te slaan. Of je kunt ook op Start Stop drukken om het vastleggen te onderbreken. Na de onderbreking kun je stoppen door op Back Lap te drukken of het vastleggen hervatten door op Start Stop te drukken. Na het onderbreken en stoppen van de training, kun je het log opslaan door op Start Stop te drukken. Als je het log niet wilt opslaan, druk je op Light Lock. Als je het log niet opslaat, kun je het overzicht nog wel bekijken door op Light Lock te drukken, maar het log wordt niet in het logboek opgeslagen voor later.
 2. Druk op Next om het logoverzicht te bekijken.

logbook

U kunt ook de overzichten van al uw opgeslagen trainingen in het logboek bekijken. In het logboek worden alle trainingen op datum en tijd opgeslagen.

Om het overzicht in het logboek te bekijken:

 1. Druk op Start Stop om het startmenu te openen.
 2. Scrol naar Logbook met Light Lock en open het met Next. Je huidige hersteltijd wordt weergegeven.
 3. Scrol door de logs met Start Stop of Light Lock en selecteer een log met Next.
 4. Blader door de overzichtsweergaven van het log met Next.

logbook2

Als er meerdere rondes in het log zijn opgeslagen, kun je specifieke informatie over de rondes bekijken door op View te drukken.

Sommaire