Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

Offres d'Automne : Jusqu'à -40% sur une sélection de montres ! Découvrez les produits

Suunto Ambit3 Peak Gebruikershandleiding - 2.5

Suunto-app

Met Suunto-app kun je je ervaring met je Suunto Ambit3 Peak verder verrijken door je trainingen te delen, te verbinden met partners en veel meer. Koppel met de app om meldingen te ontvangen op je Suunto Ambit3 Peak.

Uw horloge koppelen aan de Suunto-app:

 1. Download en installeer Suunto-app op je compatibele mobiele apparaat via de App Store van Google Play; in China kan dit via een van de vele populaire app-stores in het land.
 2. Start Suunto-app en schakel Bluetooth in, als het nog niet is ingeschakeld.
 3. Houd Next ingedrukt op je horloge om het optiemenu te openen.
 4. Scrol naar KOPPELEN met Light Lock en selecteer met Next.
 5. Druk op Next om MobileApp te selecteren.
 6. Ga terug naar de app en tik op het horloge-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm. Wanneer de naam van het horloge verschijnt, tik je op KOPPELEN.
 7. Voer de sleutel (passkey) in die op de display van je horloge verschijnt in het betreffende veld op je mobiele apparaat en tik op KOPPELEN om de verbinding te voltooien.
OPMERKING:

Een aantal functies vereist een internetverbinding via wifi of mobiel netwerk. Uw provider kan voor deze dataverbinding kosten in rekening brengen.

Synchroniseren met de mobiele app

Als je je Suunto Ambit3 Peak hebt gekoppeld met Suunto-app, worden al je nieuwe trainingssessies automatisch gesynchroniseerd wanneer de Bluetooth-verbinding actief en in werkbereik is. Het Bluetooth-pictogram op je Suunto Ambit3 Peak knippert wanneer gegevens worden gesynchroniseerd.

Deze standaardinstelling kan in het optiemenu worden gewijzigd.

Automatisch synchroniseren uitschakelen

 1. Houd Next ingedrukt om het menu Opties te openen.
 2. Scrol naar CONNECTIVITEIT met Light Lock en selecteer met Next.
 3. Scrol naar Instellingen met Light Lock en selecteer met Next.
 4. Druk nogmaals op Volgende om de instelling Synchronisatie MobileApp in te voeren.
 5. Schakel uit met Light Lock en houd Next ingedrukt om af te sluiten.

Sommaire