Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

Suunto Ambit3 Peak Gebruikershandleiding - 2.5

Multisporttraining

U kunt de Suunto Ambit3 Peak gebruiken voor multisporttraining en makkelijk wisselen tussen de verschillende sportmodi (zie Sportmodi) tijdens het trainen en de sportspecifieke gegevens zien als u bezig bent en in de samenvatting van de logs.

U kunt handmatig de sport wisselen tijdens het trainen of een multisportmodus aanmaken om sporten in een bepaalde volgorde te bekijken zoals voor een triatlon.

Handmatig van sportmodus wisselen

Suunto Ambit3 Peak u kunt tijdens een training naar een andere sportmodus overschakelen zonder het vastleggen te hoeven stoppen. Alle sportmodi die u tijdens de training hebt gebruikt, zijn opgenomen in de log.

Hoe handmatig van sportmodus te wisselen tijdens een training:

  1. Terwijl u uw training vastlegt, houdt u Back Lap ingedrukt om de sportmodi te openen.
  2. Blader door de lijst met opties voor de sportmodus met Start Stop of Light Lock.
  3. Selecteer de gewenste sportmodus met Next. Suunto Ambit3 Peak gaat door met het vastleggen van het log en de gegevens voor de geselecteerde sportmodus.

switching sport during exercise Ambit3

OPMERKING:

Suunto Ambit3 Peak maakt een ronde aan telkens als u naar een andere sportmodus overschakelt.

OPMERKING:

Het vastleggen van het log wordt niet gepauzeerd als u naar een andere sportmodus overschakelt. U kunt op elk willekeurig moment het vastleggen handmatig pauzeren door op Start Stop te drukken.

De multisportmodus gebruiken

U kunt uw eigen multisportmodus creëren of een bestaande, standaard sportmodus gebruiken zoals Triatlon. De multisportmodus kan bestaan uit een aantal verschillende sportmodi in een bepaalde volgorde. Elke sport kan ook zijn eigen intervaltimer hebben.

Een multisportmodus gebruiken:

  1. Druk op Start Stop om te beginnen met het vastleggen van het log.
  2. Houd Back Lap ingedrukt om over te schakelen naar de volgende sport tijdens de training.

Sommaire