Suunto 7 Brukerhåndbok
- Tilbakestille klokka til fabrikkinnstillingene
Tilbakestille klokka til fabrikkinnstillingene
Hvis du har problemer med klokka, kan det være nødvendig å tilbakestille til de opprinnelige innstillingene.
Når du tilbakestiller klokka til fabrikkinnstillingene, skjer følgende handlinger automatisk:
- Data som er lagret på klokka, slettes. (inkludert treningsøktene)
- Installerte apper og tilhørende data blir slettet.
- Systeminnstillinger og preferanser blir slettet.
- Paringen mellom klokka og telefonen fjernes. Du må pare klokka med telefonen på nytt.
Husk alltid å synkronisere (og lagre) treningene til Suunto-mobilappen på telefonen. Hvis du tilbakestiller klokka, blir alle usynkroniserte treningsøkter i dagboken slettet.
Tilbakestille klokka til fabrikkinnstillingene
- Mens du er på urskiven, sveip ned fra toppen av skjermen.
- Trykk på Innstillinger
» System » Koble fra og tilbakestill. - Bekreft valget ved å trykke på
.
Sette opp og pare etter en fabrikktilbakestilling
Hvis du parer klokka med en iPhone, må du manuelt fjerne din Suunto 7 fra listen over parede Bluetooth-enheter i telefonens Bluetooth-innstillinger etter en fabrikktilbakestilling. Deretter kan du stille inn og pare klokka med Wear OS by Google-appen på telefonen.
For å koble klokka til Suuntos mobilapp på telefonen igjen, må du først glemme klokka i Suuntos mobilapp og deretter koble til på nytt.
